WORKSHOPS EN LEZINGEN

Een van onze drukste bezigheden is het organiseren van privé workshops en lezingen. In tegenstelling tot onze publieke workshops, kunnen deze niet door iedereen meegevolgd worden. Ze worden georganiseers op vraag en op de locatie van de vragende partij. Dit kan zijn voor een feestje (verjaardagsfeestje, lentefeest, communie, trouwfeest,..), een evenement (braderie, beurs, zakelijk evenement), opedeurdag van een zaak, etc. Maar ook scholen, rusthuizen, instellingen, etc. maken geregeld gebruik van onze mogelijkheden.

Wij specialiseren ons in exotische, 'speciale' dieren. Honden, katten en konijnen zullen hier dus niet aanwezig zijn. In tegenstelling tot slangen, spinnen, schorpioenen, ratten, uilen en nog veel meer exotische dieren.
Onze workshops hebben tot doel zowel kinderen als volwassenen te laten zien dat je niet bang hoeft te zijn voor deze dieren, maar dat het eveneens niet altijd goede huisdieren zijn. Ze vragen tijd, ruimte en kennis, waardoor ze niet voor iedereen geschikt zijn. 

Wij voorzien ook kennis-pakketten voor bijvoorbeeld projecten op school of voor spreekbeurten. Deze kunnen wij ook begeleiden aan de hand van levende dieren. Lees meer....

Door onze werking van het hands-on systeem zijn bijna alle aanwezige dieren aan te raken of vast te nemen. Door deze dichtere kennismaking worden angsten overwonnen en interesses gewekt. Alle aanwezige dieren zijn dan ook totaal ongevaarlijk voor de mens. Deze workshops brengen dus geen risico's met zich mee. De aanwezige begeleiders weten wat ze doen en zullen gestresste dieren dan ook meteen afzonderen. Kortom; een aanrader voor iedereen met een hart voor dieren die méér wil zien dan het alledaagse.

Het welzijn van de dieren komt altijd(!) op de eerste plaats. Onze medewerkers zijn dus altijd verantwoordelijk voor deze dieren en kunnen de workshop stilleggen zodra zij vinden dat het aanwezige publiek schade aan de dieren toebrengt. 

Voor scholen, instellingen, etc. maken wij een lezing op het formaat van de doelgroep. Deze wordt gegeven samen met de hands-on workshop. Dit is educatief, sensibiliserend en nog eens leuk op de koop toe! Omdat wij educatie van jongeren zeer belangrijk vinden, doen wij dit aan een zeer laag tarief.

Interesse in een van onze workshops? Bekijk snel onze TARIEVEN.
Of wilt u meteen al een workshop boeken? Vul dan onderstaand formulier in!

Workshops en Lezingen boeken

Hebt u interesse in een privé workshop of lezing door VZW Pet-Events? Wacht dan niet te lang met boeken, wij krijgen heel wat aanvragen, voornamelijk voor weekends en vakanties. Een aanvraag via onderstaand formulier is volledig vrijblijvend.