PUBLIEKE WORKSHOPS

Om de zoveel tijd worden publieke workshops georganiseerd door VZW Pet-Events. In tegenstelling tot workshops en lezingen op afspraak, zijn deze workshops door iedereen mee te volgen. Meestal na inschrijving vooraf of aan de deur (afhankelijk van het aantal mogelijke bezoekers voor de workshop). 
Deze workshops zijn toegankelijk voor mensen uit het vakgebied, studenten, maar ook voor mensen zonder voorkennis die kennis willen maken met bepaalde diersoorten of een eerste werkervaring ermee willen opdoen.
 
Publieke workshops worden voornamelijk door onszelf ingericht, maar kunnen bij een voldoende grote vraag ook op een gevraagde locatie ingericht worden. Alle workshops worden gegeven door personen met de nodige ervaring en bij de meeste zijn ook levende dieren aanwezig. 
Na afloop krijgt iedereen een aanwezigheidscertificaat.

De prijs is afhankelijk van het soort workshop, de duur ervan, als er al dan niet lunch is inbegrepen, de gastspreker, etc. en kan dus nooit als eenduidig bedrag worden opgegeven. Hieronder vind u de aankomende publieke workshops en kun kostprijs. Meer info verkrijgt u door op de naam van de workshop te klikken.

PAS OP  bij onvoldoende interesse kunnen onderstaande workshops nog verplaatst of geannuleerd worden!