RODENT FAIR WAS SUCCES

DE EERSTE RODENT FAIR WAS EEN SUCCES

Het harde werk werd beloond! Na enkele maanden heel wat gepuzzeld te hebben, ging op zondag 15 maart 2015 de allereerste editie van de Rodent Fair door in het Sint-Anneke Centrum te Antwerpen. Een 15 tal standhouders waren aanwezig om de bezoekers een fijne dag, maar ook een uitgebreid assortiment knaagdieren(spullen) aan te bieden.
En daar werd gretig gebruik van gemaakt! Maar liefst 250 bezoekers kwamen deze eerste en kleine editie bezoeken en lieten positieve commentaren achter.

Ook de muizen keuring was een waar succes. Maar liefst 45 muizen namen deel en werden beoordeeld door een Belgische en een Nederlandse keurmeester. Het kiezen van de winnaars was erg moeilijk, maar zonder twijfel terecht. Wij hopen deze gepassioneerde dames en heren dan ook terug te mogen verwelkomen op onze volgende knaagdieren keuring!

In tussentijd wordt alweer hard gewerkt aan de volgende editie, die zal doorgaan op zondag 16 augustus 2015 in 't Bau-Huis te Sint-Nilaas, in combinatie met de allereerste Aqua Terra Fair!