KNAAGDIEREN EN REPTIELENKNAAGDIEREN EN REPTIELEN IN SINT-NIKLAAS

Na heel wat plannen en organiseren was het dan zover; de tweede editie van de Rodent Fair en de eerste van de Aqua Terra Fair. En dit allemaal onder één dak! 't Bau-Huis in Sint-Niklaas werd omgetoverd tot een waar paradijs voor de hobbyist. 

In een ruimte van bijna 2000m² was vanalles te vinden, gaande van spulletjes en diensten tot prachtige dieren. De nadruk lag enorm op dierenwelzijn en de politie van Sint-Niklaas kwam ons te hulp om alle dieren en standhouders te controleren. Uiteraard was alles tip top in orde en kon iedereen met een goed gevoel de beurs verlaten.

Tijdens de Rodent Fair was ook voor het eerst een keuring voor kleine knaagdieren terug te vinden. Muizen, ratten en hamsters kwamen langs de jury en werden beoordeeld door een geoefend oog. Om tegen het einde van de dag de winnaars bekend te maken en de prachtige trofeeën uit te delen.

Intussen zijn de data voor de aankomende beurzen al bekend! Wij hopen u opnieuw te mogen verwelkomen in 't Bau-Huis te Sint-Niklaas op zondag 27 maart 2016 en zondag 21 augustus 2016 voor de Rodent Fair en de Aqua Terra Fair!